Ghana Kasoota Lyrics – Raftaar

Ghana Kasoota Lyrics from Ghana Kasoota Song is latest Hindi song sung by Raftaar with music also given by Avvy Sra. Ghana Kasoota song lyrics are written by Raftaar

Ghana Kasoota Lyrics - Raftaar

Song Details:-
Song:- Ghana Kasoota
Singer:- Raftaar
Music:- Avvy Sra
Writer By:- Raftaar
Composer By:- Raftaar
Female Singer:- Rashmeet Kaur
Starring:- Surbhi Jyoti
Mix and Mastered By:- Eric Pillai
Video By:- B2GETHER PROS
DIRECTORS By:- MAHI SANDHU AND JOBAN SANDHU
DOP By:- Syed Tanveer
Editor By:- Jagjeet Singh Dhanoa
Colorist By:- Jagjeet Singh Dhanoa
Choreography Direction By:- Piyush-Shazia
Line Producer By:- Puneet & Ketan Soni
Post By:- Sony Music India
Released Date:- 11 Nov 2021


“Ghana Kasoota Lyrics”

Raftaar

Mane ghana kasoota lagge se
Mane ghana kasoota lagge se
Mane ghana kasoota lagge se
Mane ghana kasoota lagge se

Jab gaam ka chora kaad ke taur
Chori chori takke se
Mane ghana kasoota lagge se
Mane ghana kasoota lagge se

Tere paer zameen pe rukte na
Jab mera gaana bajje se
Mane ghana kasoota lagge se
Mane ghana kasoota lagge se

Na haath kare na baat kare
Yo seedha goli dagge se
Mane ghana kasoota lagge se
Mane ghana kasoota lagge se

Jab sar seene pe rakkhe se
Meri aha ahaa jagge se
Mane ghana kasoota lagge se
Mane ghana kasoota lagge se

Meri bebbe ghar pe wait kare
Kyon tere peeche handu
Aur tere pichche phirr se jaane
Kitne aandu pandu
Sabne side laga hummer me meri ride laga le li chori
Phir tere ghar na khatam honn ki ghee atte ki bori
Chore khetti aale se
Shaunk valetti aale se

Dikki me bhar ra paisa gaddi teddhi challe se
Ri chandigarh ki billi kille bohat pade hai dilli (dilli)

Bahu bani jo maa ki ghar pe count karegi milli… Dont be silly

Jab baby goggle tare
Dil tha tha goli kaari
O tere pichche laddo
Hum sabne ghar te thare

Tu chori hori katrina
Hum bhi bhole ke kakke se

Main na na karti thakti na
Wo thirty sixty dalle se
Mane ghana kasoota lagge se
Mane ghana kasoota lagge se

Speed pe gaddi challe se
Speaker saare halle se
Mane ghana kasoota lagge se
Mane ghana kasoota lagge se

Manne dil me rakkhe par meri
Photo batue me rakkhe se
Mane ghana kasoota lagge se
Mane ghana kasoota lagge se

Jab gurgamma rajiv chowk
Gugge ka mela lagge se
Mane ghana kasoota lagge se
Mane ghana kasoota lagge se

“THE END”


(हिंदी में)

माने घाना कसौटी लगे से
माने घाना कसौटी लगे से
माने घाना कसौटी लगे से
माने घाना कसौटी लगे से

जब गम का चोरा काड के टौरी
चोरी चोरी टके से
माने घाना कसौटी लगे से
माने घाना कसौटी लगे से

तेरे पार ज़मीन पर रुकते ना
जब मेरा गाना बजेंगे से
माने घाना कसौटी लगे से
माने घाना कसौटी लगे से

न हाथ करे न बात करे
यो बीज गोली दागे से
माने घाना कसौटी लगे से
माने घाना कसौटी लगे से

जब सर देखे पर रखे से
मेरी अहा अहा जग्गे से
माने घाना कसौटी लगे से
माने घाना कसौटी लगे से

मेरी बेब्बे घर पे रुको करे
क्यों तेरे पीछे हंडू
और तेरे पिचे फिर से जाने
कितने आंडु पांडु
सबने साइड लगा हमर में मेरी राइड लगा ले ली चोरी
फिर तेरे घर न खतम होने की घी आटे की बोरी
छोरे खेती आले से
शंक वालेट्टी आले से

डिक्की में भर रा पैसा गद्दी टेढ़ी चले से
री चंडीगढ़ की बिली किल्ले बोहत पाए है दिल्ली (दिल्ली)

बहू बनी जो मां की घर पे गिनती करेगी मिलि… मूर्ख मत बनो

जब बेबी आंख मारना तारे
दिल था गोली करि
ओ तेरे पिचे लड्डू
हम सब घर ते थेरे

तू चोरी होरी कैटरीना
हम भी भोले के कक्के से

मैं न कार्ति शक्ति ना
वो तीस साठ डल्ले से
माने घाना कसौटी लगे से
माने घाना कसौटी लगे से

स्पीड पे गद्दी चले से
स्पीकर सारे हाले से
माने घाना कसौटी लगे से
माने घाना कसौटी लगे से

मन्ने दिल में रखे पर मेरी
फोटो बटुए में राखे से
माने घाना कसौटी लगे से
माने घाना कसौटी लगे से

जब गुरगम्मा राजीव चौक
गुग्गे का मेला लगेगा से
माने घाना कसौटी लगे से
माने घाना कसौटी लगे से

“द एंड” माने घाना कसौटी लगे से
माने घाना कसौटी लगे से
माने घाना कसौटी लगे से
माने घाना कसौटी लगे से

जब गम का चोरा काड के टौरी
चोरी चोरी टके से
माने घाना कसौटी लगे से
माने घाना कसौटी लगे से

तेरे पार ज़मीन पर रुकते ना
जब मेरा गाना बजेंगे से
माने घाना कसौटी लगे से
माने घाना कसौटी लगे से

न हाथ करे न बात करे
यो बीज गोली दागे से
माने घाना कसौटी लगे से
माने घाना कसौटी लगे से

जब सर देखे पर रखे से
मेरी अहा अहा जग्गे से
माने घाना कसौटी लगे से
माने घाना कसौटी लगे से

मेरी बेब्बे घर पे रुको करे
क्यों तेरे पीछे हंडू
और तेरे पिचे फिर से जाने
कितने आंडु पांडु
सबने साइड लगा हमर में मेरी राइड लगा ले ली चोरी
फिर तेरे घर न खतम होने की घी आटे की बोरी
छोरे खेती आले से
शंक वालेट्टी आले से

डिक्की में भर रा पैसा गद्दी टेढ़ी चले से
री चंडीगढ़ की बिली किल्ले बोहत पाए है दिल्ली (दिल्ली)

बहू बनी जो मां की घर पे गिनती करेगी मिलि… मूर्ख मत बनो

जब बेबी आंख मारना तारे
दिल था गोली करि
ओ तेरे पिचे लड्डू
हम सब घर ते थेरे

तू चोरी होरी कैटरीना
हम भी भोले के कक्के से

मैं न कार्ति शक्ति ना
वो तीस साठ डल्ले से
माने घाना कसौटी लगे से
माने घाना कसौटी लगे से

स्पीड पे गद्दी चले से
स्पीकर सारे हाले से
माने घाना कसौटी लगे से
माने घाना कसौटी लगे से

मन्ने दिल में रखे पर मेरी
फोटो बटुए में राखे से
माने घाना कसौटी लगे से
माने घाना कसौटी लगे से

जब गुरगम्मा राजीव चौक
गुग्गे का मेला लगेगा से
माने घाना कसौटी लगे से
माने घाना कसौटी लगे से

“समाप्त”

Ghana Kasoota |@Raftaar | Surbhi Jyoti | @Rashmeet Kaur | Latest Hit Dance Song 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *