Mama Mia Lyrics – Shkurte Gashi, Bardhi & Nora Istrefi

Mama Mia Lyrics from Mama Mia Song is latest English song sung by Shkurte Gashi, Bardhi & Nora Istrefi with music also given by Shkurte Gashi, Bardhi & Nora Istrefi. Mama Mia song lyrics are written by Ghulo & Bardhi

Mama Mia Lyrics - Shkurte Gashi, Bardhi & Nora Istrefi

Song Details:-
SONG Title:- Mama Mia
ARTIST:- Shkurte Gashi, Bardhi & Nora Istrefi
Lyrics By:- Ghulo & Bardhi
Music Produced By:- SBS Ent.
Melody By:- Bardhi, Ghulo, Shkurte Gashi & Kushtrim Kelani
Video By:- XL Films
Post By:- AVD Digital
Released Date:- 10 Jul 2022

“Mama Mia Lyrics”

Shkurte Gashi, Bardhi & Nora Istrefi

(In English)

Mama mama mama mama mia
He promised me that I will be his
He promised me, he forgot me

Mama mama mama mama mia
I wouldn’t leave for anything
Forever, the heart loves

How many times have you hurt me and how much have I endured?
No, honey, I’m not wrong
And in mistakes you lie
It’s too good for me
It’s your fault, you’re leaving it to me

Why are you angry, honey?
Why are you angry?
That for one night, you are never a cone for one night
Ever since I saw you
You choked me and I choked you
Am I back?

Mama mama mama mama mia
He promised me that I will be his
He promised me, he forgot me

Mama mama mama mama mia
I wouldn’t leave for anything
Forever, the heart loves

You were love, you were love
I wasn’t a con for you, I don’t even know you anymore
Heart knee, knee, knee
Tears, who pays him, remembers this betrayal

We believe that you are not imagining it
If you love, then we will hurt you
Knees, knees, knees
I pay them all
This betrayal is good

Come on, play, play, play
I know I will be crazy
How much you love, how lonely

I got my boyfriend without any tricks
I know it dearly
It hurts me, but it doesn’t work

Mama mama mama mama mia
He promised me that I will be his
He promised me, he forgot me

Mama mama mama mama mia
I wouldn’t leave for anything
Forever, the heart loves

Mama mama mama mama mia
He promised me that I will be his
How much you love, how lonely, yeah

“THE END”


(në shqip)

Mama mama mama mama mia
Ai më premtoi se do të jem i tij
Më premtoi, më harroi

Mama mama mama mama mia
Unë nuk do të largohesha për asgjë
Përgjithmonë, zemra do

Sa herë më ke lënduar dhe sa kam duruar?
Jo zemër, nuk e kam gabim
Dhe në gabime gënjen
Është shumë e mirë për mua
E ke fajin, po ma le mua

Pse je i zemëruar, zemër?
Pse je i zemëruar?
Se për një natë, nuk je kurrë një kon për një natë
Që kur të pashë
Ti më mbyte dhe unë të mbyta ty
A jam kthyer?

Mama mama mama mama mia
Ai më premtoi se do të jem i tij
Më premtoi, më harroi

Mama mama mama mama mia
Unë nuk do të largohesha për asgjë
Përgjithmonë, zemra do

Ti ishe dashuri, ishe dashuri
Nuk isha mashtrues për ty, as nuk të njoh më
Zemra gju, gju, gju
Lotët, kush e paguan, kujton këtë tradhti

Besojmë se nuk po e imagjinoni
Nëse doni, atëherë ne do t’ju lëndojmë
Gjunjët, gjunjët, gjunjët
Unë i paguaj të gjitha
Kjo tradhti është e mirë

Hajde, luaj, luaj, luaj
E di që do të jem i çmendur
Sa e dashuron, sa e vetmuar

E mora të dashurin pa asnjë mashtrim
E di shumë mirë
Më dhemb, por nuk funksionon

Mama mama mama mama mia
Ai më premtoi se do të jem i tij
Më premtoi, më harroi

Mama mama mama mama mia
Unë nuk do të largohesha për asgjë
Përgjithmonë, zemra do

Mama mama mama mama mia
Ai më premtoi se do të jem i tij
Sa shumë e do, sa e vetmuar, po

“FUND”


(हिंदी में)

मामा मामा मामा मामा मिया
उसने मुझसे वादा किया था कि मैं उसका हो जाऊंगा
उसने मुझसे वादा किया, वह मुझे भूल गया

मामा मामा मामा मामा मिया
मैं कुछ भी नहीं छोड़ूंगा
हमेशा के लिए, दिल प्यार करता है

आपने मुझे कितनी बार चोट पहुंचाई है और मैंने कितना सहा है?
नहीं, प्रिये, मैं गलत नहीं हूँ
और गलतियों में आप झूठ बोलते हैं
यह मेरे लिए बहुत अच्छा है
यह तुम्हारी गलती है, तुम इसे मुझ पर छोड़ रहे हो

तुम नाराज क्यों हो, प्रिये?
तुम नाराज क्यों हो?
कि एक रात के लिए तुम कभी एक रात के लिए शंकु नहीं हो
जब से तुझे देखा है
तुमने मेरा गला घोंट दिया और मैंने तुम्हारा गला घोंट दिया
क्या मैं वापस आ गया हूँ?

मामा मामा मामा मामा मिया
उसने मुझसे वादा किया था कि मैं उसका हो जाऊंगा
उसने मुझसे वादा किया, वह मुझे भूल गया

मामा मामा मामा मामा मिया
मैं कुछ भी नहीं छोड़ूंगा
हमेशा के लिए, दिल प्यार करता है

तुम प्यार थे, तुम प्यार थे
मैं तुम्हारे लिए एक चोर नहीं था, मैं अब तुम्हें जानता भी नहीं हूँ
हृदय घुटना, घुटना, घुटना
आंसू जो उसे अदा करते हैं वो इस विश्वासघात को याद करते हैं

हमें विश्वास है कि आप इसकी कल्पना नहीं कर रहे हैं
अगर तुम प्यार करते हो, तो हम तुम्हें चोट पहुँचाएंगे
घुटने, घुटने, घुटने
मैं उन सभी को भुगतान करता हूँ
यह विश्वासघात अच्छा है

आओ, खेलो, खेलो, खेलो
मुझे पता है मैं पागल हो जाऊंगा
तुम कितना प्यार करते हो, कितना अकेला

मुझे मेरा बॉयफ्रेंड बिना किसी तरकीब के मिल गया
मैं इसे प्यार से जानता हूँ
यह मुझे दर्द देता है, लेकिन यह काम नहीं करता

मामा मामा मामा मामा मिया
उसने मुझसे वादा किया था कि मैं उसका हो जाऊंगा
उसने मुझसे वादा किया, वह मुझे भूल गया

मामा मामा मामा मामा मिया
मैं कुछ भी नहीं छोड़ूंगा
हमेशा के लिए, दिल प्यार करता है

मामा मामा मामा मामा मिया
उसने मुझसे वादा किया था कि मैं उसका हो जाऊंगा
तुम कितना प्यार करते हो, कितना अकेला, हाँ

“समाप्त”

SHKURTE GASHI x BARDHI x NORA ISTREFI – MAMA MIA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × two =